ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 22 فروردين 1391     |     کد : 35143

خورش اسفناج گیلانی

اسفناج را شسته به اندازه‌های دو سانتی‌متری خرد می‌‌کنیم. سپس در تابه می‌‌ریزیم نصف استکان آب و دو قاشق سر پر روغن به آن اضافه کرده و در تابه را می‌‌گذاریم تا با حرارت ملایم اسفناج پخته شود.

مواد اولیه:
اسفناج 500 گرم
مرغ چهار تکه
پیاز 250 گرم (دو عدد)
تخم‌مرغ دو عدد
آبغوره 4/1پیمانه
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:
اسفناج را شسته به اندازه‌های دو سانتی‌متری خرد می‌‌کنیم. سپس در تابه می‌‌ریزیم نصف استکان آب و دو قاشق سر پر روغن به آن اضافه کرده و در تابه را می‌‌گذاریم تا با حرارت ملایم اسفناج پخته شود. مرغ را تکه‌تکه کرده جداگانه می‌پزیم. پیاز را خلالی درشت خرد کرده با روغن زیاد سرخ می‌‌کنیم تا پیازها نرم و طلایی شود. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم می‌‌زنیم تا کف کند. در تابه روغن ریخته (می‌توانید از روغن پیاز هم استفاده کنید) تخم‌مرغ‌های زده شده را در آن می‌‌ریزیم تا تخم‌مرغ سرخ شود. همه مواد را همراه نمک فلفل، آبغوره و یک لیوان آب مرغ در قابلمه می‌‌ریزیم به مدت 20 دقیقه روی حرارت می‌‌گذاریم و تا همه مواد به خورد هم بروند و خورش جا بیفتد.


نوشته شده در   سه شنبه 22 فروردين 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode