مواد لازم: (برای 3 تا 4 نفر)
برنج 2.5 پیمانه
كره 50 گرم
نمك 1 قاشق چایخوری
ادویه پلویی 1قاشق چایخوری
قارچ تازه 500 گرم
زرشك 0.5 پیمانه
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق سوپخوری
نان لواش برای ته دیگ برنج
آبلیمو 1 تا 2 قاشق
طرز تهیه:
برنج را كه از قبل خیس كرده ایم آبكشی می كنیم.
قارچ را سرخ كرده و 1 تا 2 قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.) پیاز داغ را اضافه می كنیم و سپس رب و زرشك را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمك و مقداری كره اضافه می كنیم.
ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بكشد.
این غذا را می توانید با ماست و خیار بخوریم