ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 16 دي 1390     |     کد : 30867

کاری لوبیا؛ غذای هندی

این خوراک، غذایی هندی است که با ادویه های مختلف مزه دار شده و طعم کاری آن غالب‌تر است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کاری لوبیا آشنا می‌شوید.

این خوراک، غذایی هندی است که با ادویه های مختلف مزه دار شده و طعم کاری آن غالب‌تر است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کاری لوبیا آشنا می‌شوید.


مواد لازم برای 2 نفر
سیر 1 تا 2 حبه، رنده شده

پودر کاری 1 قاشق چای‌خوری

پودر زیره نصف قاشق چای‌خوری

زنجفیل تازه 1 قاشق چای‌خوری رنده شده

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیاز 1 عدد متوسط، ریز شده

کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیا پخته* 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری

گوجه فرنگی تازه 2 عدد متوسط و رنده شده

گوجه فرنگی تازه 2 عدد، بدون پوست و خرد شده

* به دلخواه از لوبیا قرمز نیز می‌توان استفاده کرد


طرز تهیه

مرحله 1 - کمی روغن در تابه ریخته و پیاز را افزوده، تفت دهید تا نرم و طلایی شوند، سپس سیر، زنجفیل و رب گوجه را اضافه کرده و بعد از چند دور هم زدن، رنده گوجه را نیز اضافه کنید.

مرحله 2 - لوبیا، گوجه خرد شده، کاری، زیره، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد با هم مزه دار شده و غلیظ شوند. (در صورت نیاز کمی آب می‌توان اضافه کرد)

مرحله 3 - خوراک آماده شده را همراه با برنج یا نان سرو نمایید.


نوشته شده در   جمعه 16 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode