ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 8 دي 1390     |     کد : 30422

زیره پلو مازندرانی، طعام پلو

برنج را به مرحله آبکش می‌رسانیم و هنگام جوشیدن آب برنج، زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم تا رنگ برنج طلایی شود ...

این پلو در مازندران طرفداران بسیاری دارد . نام این غذا در قدیم طعام پلو بوده که بعد از گذشت زمان به گفتار محلی به نام «زیره پلو» مشهور شده است.

مواد اولیه:
برنج پنج پیمانه
مرغ یا گوشت یک کیلوگرم
پیاز داغ و زیره سیاه چهار قاشق سوپخوری
دارچین نیم‌کوب و زردچوبه یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نیم‌کوب دو قاشق سوپخوری
شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری
کشمش 300 گرم
نمک و فلفل و روغن حیوانی به میزان لازم


طرز تهیه:
برنج را به مرحله آبکش می‌رسانیم و هنگام جوشیدن آب برنج، زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم تا رنگ برنج طلایی شود و سپس آبکش می‌کنیم. دارچین، زیره، فلفل و شنبلیله را با هم در ظرفی مخلوط کرده و هنگامی که برنج آبکش شده را داخل قابلمه می‌ریزیم این ادویه را لابه‌لای برنج می‌ریزیم و روی آن روغن حیوانی داده و دم می‌کنیم. کشمش را در روغن حیوانی تفت داده و کنار می‌گذاریم. گوشت یا مرغ را سرخ کرده با نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز داغ و آب ‌بخارپز می‌کنیم. پس از این‌که برنج دم کشید گوشت یا مرغ تکه‌تکه شده را با کشمش مخلوط کرده و لابه‌لای برنج در دیس می‌‌کشیم و در انتها روی آن روغن حیوانی می‌ریزیم.


نوشته شده در   پنجشنبه 8 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode