ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 23 آذر 1390     |     کد : 29709

سالاد انار

حالا که فصل، فصل انار است، از آن به هر صورتی در برنامه‌ی غذایی‌تان استفاده نمایید؛ سالاد هم یکی از این روش‌ها است.

حالا که فصل، فصل انار است، از آن به هر صورتی در برنامه‌ی غذایی‌تان استفاده نمایید؛ سالاد هم یکی از این روش‌ها است.


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

انار دون شده 3 پیمانه

کلم قرمز 1 پیمانه

بروکلی یک دوم پیمانه

گل کلم یک دوم پیمانه

مغز گردو یک دوم پیمانه

گلپر 1 قاشق غذاخوری

مغز کرفس یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم


روش تهیه

* گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس پوست روی آن را بگیرید و خرد کنید.

* کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید.

* گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید سپس در ظرف بزرگی همه مواد سالاد را ریخته و در صورت تمایل سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر( یا سس مایونز) به سالاد اضافه نموده و سرو کنید.


نوشته شده در   چهارشنبه 23 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode