ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 21 آذر 1390     |     کد : 29620

شیرینی شاه بلوط

بیسکویت ها را با دست خرد کنید و کمی شیر و کره به آن بیفزایید. سپس با پشت چنگال آنها را له کنید. بعد داخل قالب ها را با این مخلوط پُر کنید.

مواد لازم:
بیسکویت: 10 عدد؛
کره: 1 قاشق مرباخوری؛
شیر: 4/1 لیوان.

مواد لازم برای روی شیرینی:
شاه بلوط: 100 گرم؛
آب: 1 لیوان؛
عسل: 1 قاشق غذاخوری؛
پودر هل سبز: نوک قاشق چای خوری؛
زعفران و گلاب: به میزان کافی.

طرز تهیه:
بیسکویت ها را با دست خرد کنید و کمی شیر و کره به آن بیفزایید. سپس با پشت چنگال آنها را له کنید. بعد داخل قالب ها را با این مخلوط پُر کنید. شاه بلوط را بشویید و پوست آنها را با کارد بشکافید و لایه دوم آنها را با دقت جدا کنید. سپس شاه بلوط ها را 10 دقیقه با یک لیوان آب در قابلمه بپزید تا نرم شوند.

فر را گرم کنید و 10 دقیقه قالب های کیک را داخل فر بگذارید تا بپزند. بعد بگذارید تا سرد شوند. شاه بلوط ها را با مخلوط عسل، پودر هل سبز، زعفران و گلاب آغشته کنید و روی هر قالب یک شاه بلوط قرار دهید و با رنده شکلات و کرم شانتی آنها را تزیین کنید. لازم است کرم شانتی را با نصف لیوان شیر سرد بزنید تا سفت شود.

نکته:
Crome Chantilly: در اصل آمیزه ای است از «کرم فِرِش» Crome Fraiche، شکر و وانیل. اما امروزه در آشپزی و قنادی اروپایی این نام در مورد خامه سفت زده شده نیز استفاده می شود.


نوشته شده در   دوشنبه 21 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode