مواد لازم
ماهی قزل آلا یا هر نوع دیگه = ١ عدد
مخلوط آبلیمو زغفران نمک فلفل =1 لیوان
جعفری ساطوری شده= ۵ قاشق سوپ خوری
گردو خرد شده ریز =۵ قاشق غ
زرشک= ٢ ق غ
پنیری پیتزا رنده شده= ٣ ق غ
نمک فلفل =به میزان لازم
پیاز =١عدد
سس زعفران= نصف لیوان ( آبلیمو-نمک -فلفل-زعفران)
طرز تهیه
ابتدا تیغ های تیغ های را در می اوریم و داخل مواد مزه دار میکنیم(برای یک لحظه).بعد مواد بالا رو از جعفری به بعد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل شکم ماهی میریزیم . در داخل ظرف پیرکس زیرش رو پیاز حلقه حلقه میچینیم و روش سس زعفران رو میریزیم و ماهی رو روش قرار میدیم و در فر که از قبل گرم کردیم در طبقه ٢ از زیر در دمای ١٨٠ درجه قرار میریم به مدت یک ساعت(وجود پنیر پیتزا به خاطر ایجاد چسبندگی بین مواد است و طعم آن داخل ماهی احساس نمیشود)