ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 13 مهر 1390     |     کد : 26300

کوکتل میگو

کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ می‌کنیم. سپس روغن را در ماهیتابه‌ای گرم کرده و میگوها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود.

مواد لازم

* میگوی پاک‌شده: 350 گرم
* کرفس ریزشده: 3 ساقه
* روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
* گوجه‌فرنگی حلقه‌شده: 2 عدد
* سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری
* نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرزتهیه

کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ می‌کنیم. سپس روغن را در ماهیتابه‌ای گرم کرده و میگوها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود. بعد کرفس سرخ شده را با میگو مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می‌دهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به میگوها اضافه می‌کنیم. این کار بوی زخم میگو را می‌گیرد و برای سرو درون بشقابی گوجه‌های حلقه شده را بچیند و بعد از آن میگو و کرفس را روی گوجه‌ها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.

فوت آشپزی

اگر می‌خواهید میگوها در حال سرخ شدن گرد نشوند، قبل از سرخ شدن کمی آنها را با کف دست صاف کنید.



نوشته شده در   چهارشنبه 13 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode