ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 27 شهريور 1390     |     کد : 25498

سالاد گرم سيب زميني

در يك قابلمه آب جوش، سيب زميني ‌ها را كه به صورت مكعب 2 سانتي‌ متري خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقيقه بجوشانيد.

مواد لازم

سيب زميني=4 عدد
نخود فرنگي =يك پيمانه
ساقه بدون برگ كرفس =يك عدد
روغن زيتون =يك چهارم پيمانه
آب ليمو =يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل =به مقدار لازم
جعفري تازه و خرد شده =يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه

* در يك قابلمه آب جوش، سيب زميني ‌ها را كه به صورت مكعب 2 سانتي‌ متري خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقيقه بجوشانيد.

* 5 دقيقه قبل از اين كه سيب زميني ‌ها پخته شوند، نخود فرنگي‌ ها را اضافه كرده، بگذاريد بجوشند.

* سيب زميني و نخود فرنگي‌ ها را ابتدا درون آبكش ريخته سپس آن‌ ها را همراه با كرفس خرد شده درون كاسه مورد نظر براي سالاد بريريد.

* در يك كاسه كوچك، روغن زيتون و آب ليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

* سُس آماده شده را روي سالاد ريخته و به آرامي هم بزنيد.

* جعفري خرد شده را به سالاد اضافه كنيد.


نوشته شده در   يکشنبه 27 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode