ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 20 شهريور 1390     |     کد : 25171

فالوده شيرازي

مواد رو با هم مخلوط كنيد . واسه اينكه اينكار راحتتر انجام بشه از آب جوش استفاده كنيد بعد بذاريد اين محلول سرد بشه. بعد از سرد شدن اين شربت رو در فريزر بذاريد تا كاملا ببنده.

موارد لازم

2 ليوان آب
2 ليوان شكر
گلاب 1/4 ليوان
150 گرم نودل برنجي

طرز تهيه

مواد رو با هم مخلوط كنيد . واسه اينكه اينكار راحتتر انجام بشه از آب جوش استفاده كنيد بعد بذاريد اين محلول سرد بشه. بعد از سرد شدن اين شربت رو در فريزر بذاريد تا كاملا ببنده.البته بايد به حد يخ در بهشت برسه نه اينكه مثل سنگ بشه چون قاطي كردن رشته ها توش سخته.براي رشته از نودلهاي برنجي چيني مي تونيد استفاده كنيد. همونا كه چيني و تايلنديش همه جا هست . براي اين مقدار شربت از 150 گرم نودل استفاده مي كنيم. نكته مهمش اينجاست كه درسته كه روي اين نودلها يا رشته چيني برنجي نوشته 3 دقيقه زمان پخت, اما مهم نيست و نودلها رو 15 تا 20 دقيقه بجوشونيد. بعد آبكشي كنيد و روش آب سرد بگيريد تا كاملا سرد بشه .سپس با يخ در بهشت مخلوط كنيد. اگه ديديد كه يخ در بهشت شما خيلي آبكي شد ,دوباره بذاريد تو فريزر .و سپس به هم هم بزنيد . وقتي به غلظت مورد نظر رسيد با آبليمو و در صورت در دسترس بودن شربت آلبالو ميل بفرماييد.


نوشته شده در   يکشنبه 20 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode