ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 12 شهريور 1390     |     کد : 24812

مرغ بريان هندي

پياز، سير زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و قرمز را با كمي نمك مخلوط و مرغ تكه‌شده را آغشته به اين مواد كرده و دو سـاعت مي‌گذاريم بماند.


مواد اوليه:
مرغ سه تكه
سير له‌شده سه حبه
پياز رنده‌شده يك عدد
دارچين يك قاشق چايخوري
فلفل سياه و قرمز از هر كدام يك تا دو قاشق چايخوري
نمك و زردچوبه به ميزان لازم
روغن يك پيمانه


طرز تهيه:
پياز، سير زردچوبه، دارچين، فلفل سياه و قرمز را با كمي نمك مخلوط و مرغ تكه‌شده را آغشته به اين مواد كرده و دو سـاعت مي‌گذاريم بماند. روغن را در ظرف درداري گرم كرده مرغ را در اين روغن تفت مي‌دهيم تا اين‌كه طلايي شود. (10 تا 12 دقيقه). سپس حدود پنج قاشق غذاخوري آب اضافه كرده و روي حرارت ملايم 45 دقيقه مرغ را با در بسته مي‌پزيم.


نوشته شده در   شنبه 12 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode