مواد لازم
گردو:=به مقدار لازم
پودر نارگيل =به مقدار لازم
پودر پسته =به مقدار لازم
بادام =به مقدار لازم
خرما =۱ كيلوگرم
طرز تهيه
هسته خرماي را دراورده و خرما را روي شعله خيلي ملايم گرم كرده و سپس درحاليكه هنوز داغ است با گوشتكوب آن را بكوبيد تا له شود. سپس خرماي له شده را بين دو پلاستيك با وردنه باز كنيد .
پلاستيك رويي را برداريد و روي خرما پودرپسته و بادام و گردوي بو داده بريزيد. و با كف دست كمي فشار بياوريد تا به خرما بچسبد. سپس از يك طرف لوله كنيد و كل خرما را در پلاستيك بپوشانيد به مدت چند ساعت در يخچال بگذرايد روي آن را مي توانيد پودر نارگيل بپاشيد تا از چسبندگي اش كم شود. سپس با يك چاقوي تيز و بزرگ رولت را برش بزنيد .
نكته:
-اگر ماكروويو در دسترس است خرما را درون كاسه اي بريزيد و با قدرت ۶۰۰ وات به مدت ۲ تا ۳ دقيقه بسته به مقدار مواد قراردهيد. و ۲ تا ۳ بار در اين فاصله خرما ها را زير و رو كنيد.
-بهتر است بادام و گردو را كمي روي حرارت ملايم بود دهيد. كافيست كه توي ماهيتابه بريزيد كمي زير و رو كنيد.
-مي توانيد كمي آرد را روي حرارت بو داده سپس كمي كره به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد كمي كه رنگ آرد تغيير كرد شعله را خاموش كنيد.و اين خمير را روي خرماي له شده بريزيد و با پالت يا چاقو پخش كنيد. سپس گردو و پسته را بريزيد.