ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 17 مرداد 1390     |     کد : 23624

رولت خرما

هسته خرماي را دراورده و خرما را روي شعله خيلي ملايم گرم كرده و سپس درحاليكه هنوز داغ است با گوشتكوب آن را بكوبيد تا له شود. سپس خرماي له شده را بين دو پلاستيك با وردنه باز كنيد .

مواد لازم

گردو:=به مقدار لازم
پودر نارگيل =به مقدار لازم
پودر پسته =به مقدار لازم
بادام =به مقدار لازم
خرما =۱ كيلوگرم

طرز تهيه

هسته خرماي را دراورده و خرما را روي شعله خيلي ملايم گرم كرده و سپس درحاليكه هنوز داغ است با گوشتكوب آن را بكوبيد تا له شود. سپس خرماي له شده را بين دو پلاستيك با وردنه باز كنيد .

پلاستيك رويي را برداريد و روي خرما پودرپسته و بادام و گردوي بو داده بريزيد. و با كف دست كمي فشار بياوريد تا به خرما بچسبد. سپس از يك طرف لوله كنيد و كل خرما را در پلاستيك بپوشانيد به مدت چند ساعت در يخچال بگذرايد روي آن را مي توانيد پودر نارگيل بپاشيد تا از چسبندگي اش كم شود. سپس با يك چاقوي تيز و بزرگ رولت را برش بزنيد .

نكته:
-اگر ماكروويو در دسترس است خرما را درون كاسه اي بريزيد و با قدرت ۶۰۰ وات به مدت ۲ تا ۳ دقيقه بسته به مقدار مواد قراردهيد. و ۲ تا ۳ بار در اين فاصله خرما ها را زير و رو كنيد.

-بهتر است بادام و گردو را كمي روي حرارت ملايم بود دهيد. كافيست كه توي ماهيتابه بريزيد كمي زير و رو كنيد.
-مي توانيد كمي آرد را روي حرارت بو داده سپس كمي كره به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد كمي كه رنگ آرد تغيير كرد شعله را خاموش كنيد.و اين خمير را روي خرماي له شده بريزيد و با پالت يا چاقو پخش كنيد. سپس گردو و پسته را بريزيد. 


نوشته شده در   دوشنبه 17 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode