ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 12 مرداد 1390     |     کد : 23363

شيرين‌قورمه؛ غذاي محلي گيلاني‌ها

گوشت را به همراه سه پيمانه آب روي حرارت بگذاريد. زماني كه جوش آمد كف روي آن را گرفته و بعد با حرارت ملايم سه ساعت بپزيد.


مواد اوليه


گوشت خردشده ۵۰۰ گرم
قيسي ۲۵۰ گرم

پياز ريز شده يك عدد

نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم

زعفران در صورت تمايل به ميزان لازم

طرز تهيه

گوشت را به همراه سه پيمانه آب روي حرارت بگذاريد. زماني كه جوش آمد كف روي آن را گرفته و بعد با حرارت ملايم سه ساعت بپزيد.

پس از دو ساعت نمك، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه كرده تا يك ساعت هم با نمك و فلفل بپزد.

سه قاشق غذاخوري روغن را در تابه‌اي گرم كرده، پياز را در آن تفت داده، كمي كه طلايي شد قيسي‌ها را به پياز اضافه كرده و چند دقيقه ديگر تفت دهيد.

پس از دو و نيم ساعت كه گوشت پخت مخلوط پيازداغ، قيسي و زعفران را به آن اضافه كرده و بگذاريد خورش جا بيفتد.

نكته

در صورت تمايل مي‌توانيد ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم كشمش پلويي را با قيسي به خورش اضافه كنيد تا خورش كمي مزه ملس پيدا كند.


نوشته شده در   چهارشنبه 12 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode