مواد اوليه
گوشت خردشده ۵۰۰ گرم
قيسي ۲۵۰ گرم
پياز ريز شده يك عدد
نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به ميزان لازم
زعفران در صورت تمايل به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت را به همراه سه پيمانه آب روي حرارت بگذاريد. زماني كه جوش آمد كف روي آن را گرفته و بعد با حرارت ملايم سه ساعت بپزيد.
پس از دو ساعت نمك، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه كرده تا يك ساعت هم با نمك و فلفل بپزد.
سه قاشق غذاخوري روغن را در تابهاي گرم كرده، پياز را در آن تفت داده، كمي كه طلايي شد قيسيها را به پياز اضافه كرده و چند دقيقه ديگر تفت دهيد.
پس از دو و نيم ساعت كه گوشت پخت مخلوط پيازداغ، قيسي و زعفران را به آن اضافه كرده و بگذاريد خورش جا بيفتد.
نكته
در صورت تمايل ميتوانيد ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم كشمش پلويي را با قيسي به خورش اضافه كنيد تا خورش كمي مزه ملس پيدا كند.