مواد لازم
پاستا=۲۰۰ گرم
ـخيار خلال شده =۱ عدد
گوشت مرغ يا گوشت ژامبون قطعه قطعه شده =۲۰۰ گرم
قارج دكمه اي يا كلاهك =بسته ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگي پوست كنده و دانه در آمده و خرد شده= ۲۰۰ گرم
روغن زيتون =۲ قاشق غذا خوري
ـسركه بالزاميك =۲ قاشق غذا خوري
پرتقال خرد شده =۲ عدد
طرز تهيه
مرغ را پخته و تكه تكه كنيد . پاستا را آبكش و سرد نماييد . همه مواد را روي هم ريخته سپس سركه و روغن زيتون و پرتقال را اضافه كرده خوب مخلوط كنيد. اين مخلوط را بايستي به مدت ۳ الي ۴ ساعت درسس بخوابانيد و طي اين مدت يكي دو بار سالاد را با دقت برگردانيد و مجدداً پيش از سرو كردن اين عمل را تكرار كنيد .