ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 31 تير 1390     |     کد : 22754

خورش زرشك، غذاي محلي كردستان

ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتي‌متر خرد كرده و به همراه پياز، نمك و فلفل در روغن تفت مي‌دهيم. لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده ...


مواد اوليه:
گوشت گوسفندي 750 گرم
زرشك 250 گرم
لپه نصف پيمانه
پيازداغ چهار قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم


طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتي‌متر خرد كرده و به همراه پياز، نمك و فلفل در روغن تفت مي‌دهيم. لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده و خوب تفت مي‌دهيم زرشك شسته شده را هم به گوشت مي‌افزاييم. چهار ليوان آب داخل قابلمه ريخته و حرارت را كم مي‌كنيم تا خورش بپزد و به روغن بيفتد. سپس آن را همراه پلو سرو مي‌كنيم.


نوشته شده در   جمعه 31 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode