ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 28 تير 1390     |     کد : 22612

پاستاي سالمون

ابتدا به ماهي نمك و فلفل و يا ادويه مورد علاقه خود را بزنيد ( مثل ادويه ليمو و فلفل) و آن را داخل فويل آلينيوم بپيچيد و داخل فر در دما 430 درجه فارنهايت تنوري كنيد. حدود 10 دقيقه داخل فر بذاريد.

مواد لازم


فيله ماهي آزاد =1عدد
خامه=13 قاشق غذاخوري
اسپاگتي =1 بسته 450 گرمي
رب گوجه فرنگي =1 قاشق چايخوري
جعفري خرد شده =مقداري
نمك و فلفل قرمز =به مقدار لازم

طرز تهيه

ابتدا به ماهي نمك و فلفل و يا ادويه مورد علاقه خود را بزنيد ( مثل ادويه ليمو و فلفل) و آن را داخل فويل آلينيوم بپيچيد و داخل فر در دما 430 درجه فارنهايت تنوري كنيد. حدود 10 دقيقه داخل فر بذاريد.
ماكاروني را طبق دستور روي بسته درست كنيد.
ماهي ما در اين مرحله آماده شده است و رنگ آن طلايي است.
سپس ماهي را به قطعات كوچك خرد كنيد.
وقتي ماكاروني در حال آماده شدن است ظرف ديگري را روي اجاق با حرارت ملايم گذاشته كمي كره را در آن آب كرده و خامه را به آن اضافه كنيد. سپس به آن فلفل قرمز و رب گوجه آضافه كرده و آن را هم بزنيد.
جعفري را خرد كرده و همراه ماهي هاي خرد شده به سس اضافه كنيد و 5 دقيقه روي اجاق بگذاريد.
پس از آماده شدن ماكاروني سس را روي آن بريزيد. ميتوانيد آن را با نان سير سرو كنيد.


نوشته شده در   سه شنبه 28 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode