مواد لازم
پياز متوسط و گوجه فرنگي= از هر كدام دو عدد
زنجبيل تازه رندهشده= يك قاشق چايخوري
سير تازه لهشده و نمك و فلفل= يك قاشق چايخوري
فلفل دلمهاي سبز =يك عدد
آبليمو =دو قاشق غذاخوري
ميگو= 350 گرم
رب گوجهفرنگي و روغن= از هر كدام سه قاشق غذاخوري
گشنيز يا جعفري تازه براي تزئين= به ميزان لازم
طرز تهيه
پياز و فلفل دلمهاي را خرد كنيد. زنجبيل، سير، نمك و فلفل را در كاسه كوچكي با هم مخلوط كرده و آبليمو را به آن اضافه كنيد تا به شكل خميري در آيد. روغن را در تابه گرم كرده پياز را به آن افزوده و سرخ كنيد تا طلايي شود. مخلوط ادويه را به پياز افزوده، به مدت سه دقيقه هم زده و خوب مخلوط كنيد. گوجهفرنگي خرد شده، رب گوجهفرنگي و فلفل سبزها را اضافه كرده و به مدت پنج تا هفت دقيقه بپزيد و گاهي هم بزنيد. ميگوها را در تابه بريزيد 10 دقيقه ديگر نيز بپزيد و هم بزنيد. در آخر با گشنيز يا جعفري تزئين كرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه سرو كنيد.