ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 9 تير 1390     |     کد : 21620

ميگو تايلندي

ابتدا سيروفلفل را با هم كوبيده ودرروغن زيتون سرتفت ميدهيم سپس ميگوها را افزوده بعد از يك دقيقه كه با حرارت زياد تفت داديم ...


موادلازم


ميگو پاك كرده ونمك زده= 300 گرم
روغن زيتون= 3 قاشق غذا خوري
فلفل قرمز تازه وتند =2 تا 3 عدد
سير =10 حبه
پياز متوسط خلال شده=1 عدد
آب بيون (مرغ يا گوشت)= يك پيمانه
برگ ريحان= 20 عدد

طرز تهيه

ابتدا سيروفلفل را با هم كوبيده ودرروغن زيتون سرتفت ميدهيم سپس ميگوها را افزوده بعد از يك دقيقه كه با حرارت زياد تفت داديم پيازخلالي را ميافزائيم.هنگامي كه پيازها روي حرارت زياد بلوري رنگ شدند آب مرغ يا گوشت را افزوده وروي حرارت ميگذاريم تا آب آن خشك شود. هنگامي كه آب غذا خشك شد ، شعله را خاموش كرده وبرگهاي ريحان را افزوده و سرو ميكنيم.

دورچين : ليمو / لوبيا سبزوگل كلم وهويج بخار پز شده كه دركره گياهي سر تفت خورده.


نوشته شده در   پنجشنبه 9 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode