موادلازم
ميگو پاك كرده ونمك زده= 300 گرم
روغن زيتون= 3 قاشق غذا خوري
فلفل قرمز تازه وتند =2 تا 3 عدد
سير =10 حبه
پياز متوسط خلال شده=1 عدد
آب بيون (مرغ يا گوشت)= يك پيمانه
برگ ريحان= 20 عدد
طرز تهيه
ابتدا سيروفلفل را با هم كوبيده ودرروغن زيتون سرتفت ميدهيم سپس ميگوها را افزوده بعد از يك دقيقه كه با حرارت زياد تفت داديم پيازخلالي را ميافزائيم.هنگامي كه پيازها روي حرارت زياد بلوري رنگ شدند آب مرغ يا گوشت را افزوده وروي حرارت ميگذاريم تا آب آن خشك شود. هنگامي كه آب غذا خشك شد ، شعله را خاموش كرده وبرگهاي ريحان را افزوده و سرو ميكنيم.
دورچين : ليمو / لوبيا سبزوگل كلم وهويج بخار پز شده كه دركره گياهي سر تفت خورده.