مواد لازم
ماهي = ۴ تكه
پاپريكا = ١ ق س
پونه خشك = ١ ق چ
آويشن خشك = ١ ق چ
فلفل سفيد = 1/2 ق چ
فلفل قرمز = 1/8 ق چ
روغن = ١ ق س
نمك= به ميزان لازم
مواد لازم جهت تهيه سالسا:
ذرت = ١ و 1/2 پيمانه
پيازچه خرد شده = ٢ عدد
فلفل دلمه اي سبز = ١ عدد
گوجه فرنگي = ٢ عدد (از فيله گوجه فرنگي استفاده مي كنيم)
آبليمو = ۴ ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه
تمامي ادويه ها (پاپريكا، پونه، آويشن، فلفل سفيد، فلفل قرمز) و نمك را با هم مخلوط مي كنيم، ماهي ها را به اين ادويه ها آغشته مي كنيم و در روغن سرخ مي كنيم.
در يك ظرف ذرت، پيازچه خرد شده، فلفل دلمه اي خرد شده، فيله گوجه فرنگي، آبليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط مي كنيم.
وقتي ماهي ها سرخ شد آنها را در ظرف سرو گذاشته و از سالساي آماده شده روي ماهي ها مي ريزيم و نوش جان مي كنيم.