ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 28 خرداد 1390     |     کد : 21081

فلفل دلمه ‌اي شكم پر با عدس

براي تهيه ي اين غذا از فلفل ‌هاي پهن و كوتاه استفاده كنيد تا بهتر روي سطح صاف قرار گيرند.


براي تهيه ي اين غذا از فلفل ‌هاي پهن و كوتاه استفاده كنيد تا بهتر روي سطح صاف قرار گيرند.

مواد لازم براي 4 نفر

فلفل دلمه ‌اي قرمز 4 عدد

كره 20 گرم

كرفس يك شاخه، كاملا ريز شود

تره فرنگي يك عدد، كاملا ريز شود

سير دو حبه،‌ كاملا ريز شود

زيره سه قاشق چاي‌ خوري

پودر گشنيز خشك يك قاشق چاي خوري

عدس نيم ‌پز 400 گرم

گوجه ‌فرنگي 400 گرم، خرد شود

پودر آب سبزيجات يك قاشق چاي‌ خوري

جعفري خرد شده تازه يك سوم پيمانه

روغن زيتون سه قاشق چاي‌ خوري

ماست مقداري، هنگام مصرف

طرز تهيه

فر را از قبل روي حرارت 180 درجه سانتي ‌گراد تنظيم كنيد.

كاغذ مخصوص پخت را درون ظرف مخصوص پخت قرار دهيد.

سر فلفل ‌ها را جدا كرده و نگه‌ داريد، گوشت و تخم‌ هاي درون فلفل را بيرون آوريد و فلفل ‌ها را درون ظرف پخت بچينيد.

كره را درون تابه ‌اي روي حرارت متوسط ذوب كرده، كرفس و تره فرنگي را درون آن به مدت 3 تا 5 دقيقه تفت دهيد.

سير و زيره و گشنيز را به ظرف اضافه كرده و 2 تا 3 دقيقه ي ديگر آن‌ ها را تفت دهيد.

عدس، گوجه ‌فرنگي، پودر آب سبزي ‌جات و نصف پيمانه آب سرد به مخلوط فوق اضافه كنيد.

حرارت را كم كرده و بگذاريد 5 تا 10 دقيقه يا تا زماني‌ كه سس غليظ شود، بجوشند سپس ظرف را از روي حرارت برداريد.

جعفري و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد.

با قاشق از مخلوط برداشته و درون فلفل ‌هاي دلمه‌ اي بريزيد و سر آن ها را بگذاريد.

روي فلفل‌ ها روغن بريزيد و به مدت 45 تا 50 دقيقه يا تا زماني كه پوست آن ‌ها نرم شود حرارت دهيد.

فلفل‌ ها را درون ظرف ‌هاي مورد نظر قرار دهيد و سر آن ‌ها را به آرامي برداشته و روي آن مقداري ماست بريزيد و ميل كنيد.


نوشته شده در   شنبه 28 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode