ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 6 خرداد 1390     |     کد : 20148

سوپ سیب زمینی

سوپ سیب‌زمینی با خامه را می‌توانید با مقداری کلم بروکلی تزیین کنید.

سوپ سیب‌زمینی با خامه را می‌توانید با مقداری کلم بروکلی تزیین کنید.

مواد لازم برای 5 نفر:

سیب‌زمینی : پوست کنده و به صورت قطعات مکعبی ریز شود.

آب: 2 پیمانه

پیاز بزرگ: یک عدد، ریز شود.

کره: یک چهارم پیمانه، ریز شود.

آرد: یک چهارم پیمانه

نمک: یک قاشق چای‌خوری

پودر آویشن: نصف قاشق چای‌خوری

پودر رزماری: یک چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل:‌ یک چهارم قاشق چای‌خوری

شیر: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

• آب را جوش آورده و سیب‌زمینی‌ها را درون آن بپزید تا نرم شوند.

• درون قابلمه دیگری، پیاز را درون کره سرخ کرده، سپس آرد، نمک، ادویه‌ و سبزی‌جات خشک را به آن اضافه کنید.

• شیر را به آرامی وارد مخلوط کرده و هم بزنید و بگذارید بجوش آید.

• به مدت سه دقیقه مخلوط را هم بزنید تا بپزد.

• سیب‌زمینی‌های پخته شده را به مخلوط اضافه کرده و همه را با هم حرارت دهید.


نوشته شده در   جمعه 6 خرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode