ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 19 ارديبهشت 1390     |     کد : 19252

پنکیک قارچ و گوجه‌فرنگی

پنکیک قارچ و گوجه ‌فرنگی را به عنوان صبحانه‌ای لذیذ به شما پیشنهاد می‌کنیم.

پنکیک قارچ و گوجه ‌فرنگی را به عنوان صبحانه‌ای لذیذ به شما پیشنهاد می‌کنیم.


زمان تهیه: ‌5 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

آرد سفید: 140 گرم

آرد سویا: ‌یک قاشق چای‌خوری

شیر سویا: یک و نیم پیمانه

روغن سبزی‌جات برای سرخ کردن

برای رویه:

روغن گیاهی: 2 قاشق غذاخوری

قارچ: 250 گرم

گوجه فرنگی گیلاسی: 250 گرم،‌دو نیم شود.

شیر سویا: 2 قاشق غذاخوری

بادام زمینی: یک مشت بزرگ

تره خرد شده: ‌مقداری

طرز تهیه:

• درون مخلوط کن، آردها را با کمی نمک مخلوط کرده، سپس شیر سویا را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مایه نرمی حاصل شود.

• درون تابه متوسطی روغن را آنقدر حرارت داده تا کاملا داغ شود.

• سه قاشق غذاخوری از مایه را درون تابه ریخته و تا حدی آن را حرارت دهید که روی مایه حباب‌هایی ظاهر شود.

• مایه را برگردانده و طرف دیگر آن را تا حدی بپزید که طلایی مایل به قهوه‌ای رنگ شود.

• مراحل فوق را برای مابقی مایه اجرا کنید، سپس آن‌ها را در جای گرمی قرار داده تا سرد نشوند.

• برای رویه: روغن را درون تابه‌ای گرم کنید.

• قارچ‌ها را درون تابه تا حدی که نرم شوند حرارت دهید.

• گوجه‌فرنگی‌ها را درون تابه اضافه کرده و چند دقیقه‌ای آن‌ها را حرارت دهید.

• شیر سویا و بادام زمینی‌ها را به مایه درون تابه اضافه کرده و به آرامی آن را حرارت دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.

• پنکیک‌ها را درون 2 بشقاب تقسیم کرده و مواد رویه را که شامل مخلوط قارچ و گوجه فرنگی است روی آن‌ها پخش کرده و تره‌های خرد شده را به عنوان لایه آخر روی پنکیک‌ها بریزید.


نوشته شده در   دوشنبه 19 ارديبهشت 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode