ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 15 ارديبهشت 1390     |     کد : 19105

روش تهیه سس پنیر پارمسان خامه‌ای

سبزی‌جات مختلف را با این سس خامه‌ای آغشته و خوشمزه کنید.

 
سبزی‌جات مختلف را با این سس خامه‌ای آغشته و خوشمزه کنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: یک ساعت و 10 دقیقه

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای نرم شده: 220 گرم

خامه ترش: 220 گرم

پنیر پارمسان رنده شده: یک سوم پیمانه

پیازچه کاملا ریز شده: 2 قاشق غذاخوری

چاشنی ایتالیایی یا چاشنی مورد علاقه شما: 2 قاشق چای‌خوری

شیر: (اختیاری)

سبزی‌جات تازه مانند هویج، گل کلم، گوجه گیلاسی، پیازچه، تربچه

طرز تهیه:

• درون کاسه‌ای متوسط، پنیر خامه‌ای، خامه ترش، پنیر پارمسان، پیازچه، و چاشنی ایتالیایی یا چاشنی مورد علاقه را با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا کاملا نرم شوند.

• درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

• اگر سس، پس از سرد شدن در یخچال غلیظ شده، یک تا دو قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید.

• سس را درون ظرف مورد نظر ریخته و در صورت تمایل روی آن را با برش‌هایی از پیازچه تزیین کنید.

• سبزی‌جات ترد و خوشمزه را مانند تربچه، پیازچه، هویج و دیگر سبزی‌ها درون ظرف حاوی سس فرو کرده و میل کنید.


نوشته شده در   پنجشنبه 15 ارديبهشت 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode