ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 10 ارديبهشت 1390     |     کد : 18806

دلمه ماكاروني

گوشت چرخ كرده را با پياز و روغن يك تفت بدهيد و نمك و فلفل و ادويه بپاشيد.

مواد لازم

ماكاروني شكلي= 3 فنجان
لپه پخته= 2 فنجان
سبزي دلمه ساطوري شده = 500 گرم
گوشت چرخ كرده= 300 گرم
سركه در صورت تمايل= به مقدار كافي
زعفران دم شده = به مقدار كافي
شكر در صور تمايل= به مقدار كافي
نمك و فلفل كمي= به مقدار كافي
ادويه كمي= به مقدار كافي
روغن مايع =1 فنجان
برگ مو يا فلفل دلمه يا بادمجان دلمه يا گوجه‌فرنگي= به مقدار كافي
پياز نگيني شده =2 عدد

طرز تهيه

گوشت چرخ كرده را با پياز و روغن يك تفت بدهيد و نمك و فلفل و ادويه بپاشيد.
ماكاروني را در ظرفي بزرگتر از حجمش با كمي نمك و روغن بپزيد و بگذاريد تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنيد و آب ولرم روي آن بريزيد تا نچسبد.
يك ظرف جهت مخلوط كردن تمام مواد در نظر بگيريد و ماكاروني، گوشت تفت داده شده، سبزي و لپه را درون ظرف بريزيد و مخلوط كنيد و روي تمام مواد زعفران بپاشيد. (در صورت تمايل به شيرين يا ترش بودن بودن درون مواد شكر يا سركه يا هر دو را به يك ميزان بريزيد) مواد آماده شده‌ي دلمه را مي‌توانيد درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگي، كاهو يا كلم بريزيد يا بچينيد و با طعم ترش يا شيرين يا هر دو طعم استفاده كنيد. با اين تفاوت كه در برگ مو با سس آب روغن و چاشني مورد نظرتان پخت نمائيد. ولي در ساير دلمه‌ها مي‌توانيد با سس آب و رب گوجه‌فرنگيِ تفت داده شده در روغن و ادويجات (زردچوبه، زعفران، كاري) پخت نمائيد. دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائيد و هيچكدام از موارد ياد شده براي پر كردن را با هم طبخ ننمائيد. براي تهيه چاشني شيرين شكر را دو برابر سركه و براي چاشني ترش سركه را بعد از گذشت نيمي از زمان پخت دلمه‌ها بريزيد تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشني را به خود مي‌گيرد، براي نرم و لطيف شدن دلمه كمي روغن از حد معمولي بيشتر بريزيد.


نوشته شده در   شنبه 10 ارديبهشت 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode