ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 30 فروردين 1390     |     کد : 18269

طرز تهيه مرغ كره اي - غذاي هندي

كره را در قابلمه ريخته، پيازها را در كره كمي تفت مي دهيم .


مواد لازم

سينه مرغ = ٢ عدد
روغن زيتون = ٢ ق س
كره = ٢ ق س
پياز خرد شده = ١ عدد
سير رنده شده = ١ ق چ
زنجبيل = ١ ق چ
فيله گوجه فرنگي خرد شده = ٢٢٠ گرم
ماست = ١ ق س
گشنيز تازه = ٢ ق س
دارچين = ۴/١ ق چ
زردچوبه = ٢/١ ق چ
فلفل قرمز = ١ ق چ
پودر بادام = ٢ ق س
رب گوجه فرنگي = ١ ق س
نمك و فلفل (سياه) به ميزان لازم

طرز تهيه

- مرغ ها را به شكل مكعبي خرد كرده با نمك و فلفل طعم دار مي كنيم و با ٢ ق س روغن زيتون سرخ مي كنيم (حدود ٣ الي ۴ دقيقه)

- كره را در قابلمه ريخته، پيازها را در كره كمي تفت مي دهيم .

- پيازها كه كمي نرم شده سير، زنجبيل، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر بادام،رب گوجه فرنگي، ماست و فيله هاي گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم.

- مرغ هاي سرخ شده را به مواد بالا اضافه كرده و حدود ۵ دقيقه درب قابلمه را گذاشته و زمان مي دهيم تا غذا جا بيفتد.

- در آخر گشنيز خرد شده را به مواد بالا اضافه كرده و ١ الي ٢ دقيقه ديگر زمان مي دهيم تا مرغ ما آماده شود.

- در زمان سرو با برگ هاي گشنيز اين غذا را تزئين مي كنيم.

- اين خوراك هم با برنج ، هم نان سرو مي شود. 


نوشته شده در   سه شنبه 30 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode