ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 25 فروردين 1390     |     کد : 18069

دم كاقيما

پياز سرخ كرده و سرد شده را داخل گوشت چرخ كرده بريزيد.


طرز تهيه دم كاقيما

مواد لازم

گوشت چرخ كرده= 500 گرم
ماست= 5 تا 6 قاشق غذا خوري
پياز سرخ كرده= 2 عدد
پياز خام= 1 عدد
سير= 4 تا 5 حبه
زنجفيل تازه ي رنده شده=2 قاشق مربا خوري
پودر نارگيل يا پودر بادام= 3 قاشق غذا خوري
گوجه فرنگي=2 عدد
نعناي برگ برگ=1 استكان
ادويه گراماسالا=يك و نيم قاشق چاي خوري
زرد چوبه، نمك، فلفل قرمز و دارچين=به دلخواه

طرز تهيه

پياز سرخ كرده و سرد شده را داخل گوشت چرخ كرده بريزيد.
سير، زنجفيل رنده شده، پودر نارگيل يا پودر بادام، ماست و گوجه فرنگي رنده شده را با تمام ادويه هاي ذكر شده به گوشت اضافه و مخلوط كنيد و بگذاريد تا با هم بپزند. مواد را مرتب هم بزنيد. بعد از اينكه آب مواد كشيده شد، آن را تفت دهيد تا كمي سرخ شود.
سپس مواد را كف ظرف پهن كنيد و روي آن را صاف كنيد.
پياز خام را كه قبلا خيلي ظريف ورقه كرده ايد، روي تمام مواد بريزيد و برگ هاي نعنا را روي پياز ها بريزيد. در تابه را بگذاريد و حرارت را كم كنيد تا به مدت 20 دقيقه دم بكشد.
بعد از اين مدت، غذا آماده است. با كفگير طوري آن را بكشيد كه زياد خرد نشود.
سپس مقداري نعناي تازه روي آن بريزيد و دور آن را با برش هاي ليمو ترش تزيين كنيد و سر سفره ببريد. اين غذا را مي توان هم با برنج و هم با نان سرو كرد.
نكته:
اگر دوست داريد مزه ي تندي خورش شما كمتر باشد ميزان ادويه و زنجفيل را كم كنيد.


نوشته شده در   پنجشنبه 25 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode