رنگهای مختلف ژله را برای تنوع رنگی بیشتر در باسلوقها انتخاب کنید
مواد لازم برای باسلوق میوهای :
ژله مورد نظر یک بسته
شکر یک لیوان
نشاسته نصف لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب دو سوم لیوان
طرز تهیه باسلوق میوهای :
برای تهیه باسلوق میوهای ابتدا نشاسته را با آب سرد حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به ضخامت یک و نیم سانتیمتر میریزیم و در یخچال به مدت ۶ تا ۷ ساعت قرار میدهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش میزنیم. و در آخر میتوانیم روی آنها را با هرچیزی مانند خلال پسته و بادام و نارگیل و ترافل ... تزیین کنید.