ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 4 فروردين 1390     |     کد : 17082

كيك شكلات و عسل

شكر و كره را در كاسه ي كوچكي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگ كره روشن شود.

مواد لازم:

شكر قهوه اي 100 گرم

كره 70 گرم

تخم مرغ 1 عدد

عسل 2 قاشق سوپ خوري

دوغ بي نمك 60 ميلي ليتر

آرد 150 گرم

بيكينگ پودر 1 قاشق چاي خوري

مخلوط ادويه* 2 قاشق چاي خوري

شكلات سياه خرده كرده 50 گرم

مواد لازم براي تهيه كرم گاناش سفيد:

خامه 100 گرم

شكلات سفيد 180 گرم

* دارچين، هل، زنجفيل و جوزهندي

روش تهيه:

شكر و كره را در كاسه ي كوچكي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگ كره روشن شود.

آن گاه تخم مرغ و عسل را بيفزاييد و مخلوط كنيد.

سپس به طور يك در ميان، مقداري دوغ و كمي از مخلوط مواد خشك كه شامل آرد، بيكينگ پودر و ادويه است را به مايه ي قبلي اضافه كنيد تا همه مواد لازم به مصرف برسد.

اكنون شكلات را به مايه ي كيك بيفزاييد و آن را در داخل قالبي بيضي شكل به طول 28 سانتي كه كف آن را با كاغذ روغني پوشانده ايد بريزيد.

حالا روي مايه را صاف كنيد و قالب را در فر گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتي گراد، به مدت تقريبي 35 دقيقه قرار دهيد تا كيك بپزد؛ به گونه اي كه اگر خلال چوبي در كيك فرو برديد، چيزي از مايه به آن نچسبد.

بعد كيك را از قالب خارج كنيد و روي پنجره ي سيمي خنك نماييد. اينك كيك را با كرم گاناش بپوشانيد و در صورت دلخواه روي آن خمير شكلات سفيد پهن كنيد و با برگ هايي از خمير شكلاتي شيري تزيين نماييد.

اكنون كيك را در ديس زيبايي قرار دهيد.

روش تهيه كرم گاناش سفيد:

خامه را درون ظرفي با كف نسبتا ضخيم بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا خامه گرم شود.

آن گاه شكلات را بيفزاييد و پيوسته هم بزنيد تا كرم صاف و يك دست شود.

پس از خنك شدن، كرم قابل مصرف است.

انرژي كل: 3100 كيلو كالري


نوشته شده در   پنجشنبه 4 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode