ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 1 فروردين 1390     |     کد : 17031

رولت زردآلو و پرتقال

اين رولت زيبا مي تواند يك دسر خوش مزه و كم چربي براي شما باشد. اين رولت را مي توانيد با نوشيدني دلخواه سرو كنيد.

اين رولت زيبا مي تواند يك دسر خوش مزه و كم چربي براي شما باشد. اين رولت را مي توانيد با نوشيدني دلخواه سرو كنيد.

مواد لازم براي 6 نفر:
سفيده تخم مرغ 4 عدد
پودر شكر يك دوم پيمانه
آرد سفيد يك دوم پيمانه
رنده پوست يك عدد پرتقال كوچك
آب پرتقال 3 قاشق غذاخوري

مواد مياني رولت:
آب پرتقال دوسوم پيمانه
زردآلو يك دوم پيمانه

طرز تهيه:

* سفيده هاي تخم مرغ را در كاسه بزرگي ريخته، با همزن بزنيد و پودر شكر را طي دو بار به آن اضافه كنيد تا سفيده ها سفت شوند.

* آرد را الك كرده و همراه با رنده ي پوست پرتقال و آب پرتقال به سفيده ها اضافه كرده، به آرامي هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سيني ريخته و به مدت 15 تا 18 دقيقه در فر از قبل گرم شده قرار دهيد. بعد از پخت آن را رول كرده و اجازه دهيد تا سرد شود.

* براي آماده كردن مايه ي وسط رولت، زردآلو ها را در شيرجوشي ريخته و آب پرتقال را اضافه كرده، با حرارت ملايم بگذاريد تا آب پرتقال جذب شود، سپس مايه را در غذاساز ريخته تا پوره ي نرمي به دست آيد.

* نان رولت را باز كرده و پوره آماده شده را روي آن پخش كرده، سپس نان را رول كرده و روي آن را با پودر شكر يا خلال هايي از پرتقال تزئين كنيد و سپس سرو نمائيد.
* فر را با حرارت 200 درجه ي سانتيگراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سيني فر به ابعاد 23 در 33 سانتيمتري را كاغذ روغني انداخته و كاغذ را كمي چرب كنيد.


نوشته شده در   دوشنبه 1 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode