ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 1 اسفند 1389     |     کد : 15727

کیک کاسترد لیمویی

دسر کیک کاسترد لیمویی از دو بخش کیک و کاسترد تشکیل شده است.

دسر کیک کاسترد لیمویی از دو بخش کیک و کاسترد تشکیل شده است.

مواد لازم:
تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد؛ سفیده و زرده جدا شود.
شکر: نصف پیمانه
آرد: 2 قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو: ‌سه قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه:‌ یک چهارم پیمانه
شیر: یک پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه تنظیم کنید.
• درون کتری مقداری آب ریخته جوش آورید.
• درون ظرف‌های مورد نظربرای دسر را کمی چرب کنید.
• درون کاسه بزرگی، زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را آنقدر هم بزنید تا به رنگ روشن درآیند.
• آرد و پوست لیمو را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• آب لیمو را نیز به تدریج به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید،‌ سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید.
• سفیده تخم‌مرغ را با نمک خوب با هم مخلوط کنید.
• مخلوط سفیده را به آرامی درون مخلوط لیمو - تخم‌مرغ وارد کنید.
• مخلوط را درون ظرف‌های مورد نظر که از قبل آماده شده بریزید و آن‌ها را درون ظرف پخت قرار داده و ظرف را تا نیمه، آب جوش بریزید و آن را درون فر قرار دهید.
• پودینگ‌ها را آنقدر حرارت دهید تا روی آن‌ها پف کند و به رنگ قهوه‌ای کم رنگ درآید.( مدت 25- 20 دقیقه برای این کار کافی است).


نوشته شده در   يکشنبه 1 اسفند 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode