ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1389     |     کد : 15108

روش تهیه ترشی لیمو به سبک هندی

ترشی لیمو

اصلیت این ترشی خانگی مربوط به هند است و هندی‌ها آن را با اکثر غذاهایشان استفاده می‌کنند.

مواد لازم:

لیمو: یک کیلوگرم

نمک: 150 گرم

فلفل سیاه کوبیده: یک و نیم قاشق چای‌خوری

پودر میخک: دو قاشق چای‌خوری(اختیاری)

روش تهیه:

• تمام مواد را به غیر از لیمو با هم مخلوط کرده و آسیا کنید.

• چهار برش روی لیموها ایجاد کنید، مراقب باشید برش‌ها به انتها نرسند.

• درون لیموها را با مواد آسیا شده پر کنید.

• لیمو‌ها را درون ظرف درب‌داری قرار داده و روی آن‌ها آب 6 عدد لیمو را بریزید و خوب هم بزنید.

• درب ظرف را ببندید و آن را در زیر نور آفتاب به مدت یکماه یا تا زمانی که نرم و قهوه‌ای رنگ شوند، قرار دهید و در این مدت هر چند وقت یک بار آن را خوب تکان دهید.

• ترشی لیمو تا یک سال قابل نگه‌داری است.

• در کشورهای مدیترانه‌ای برای تهیه این ترشی از ادویه‌جات بیشتری مانند هل برای طعم و اسانس بهتر آن استفاده می‌کنند.


نوشته شده در   دوشنبه 18 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode