ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 4 بهمن 1389     |     کد : 14483

روش تهیه کوکوی پنیر، ذرت و کدو

دو بلال بزرگ برای تهیه این کوکو کافی است.

دو بلال بزرگ برای تهیه این کوکو کافی است.
زمان آماده سازی:‌ 10 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم برای 16 عدد کوکو:
شیر: نصف پیمانه
تخم‌مرغ: ‌2 عدد
پنیر پیتزا: نصف پیمانه
آرد: یک پیمانه
دانه‌های ذرت: 2 پیمانه
کدو: 2 عدد متوسط، درشت خرد شود.
فلفل دلمه‌ای کوچک:‌یک عدد، به صورت رشته‌ای ریز شود.
تره تازه: 2 قاشق غذاخوری، خرد شود.
روغن زیتون:‌2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: مقداری، هنگام مصرف
چند عدد برگ کاهو، هنگام مصرف

طرز تهیه:‌
• در کاسه‌ای بزرگ،‌ شیر،‌ تخم‌مرغ و پنیر را خوب با هم مخلوط کنید.
• در حالی‌ که مخلوط را هم می‌زنید، کم کم آرد را به آن اضافه کرده تا به صورت خمیر نرمی درآید.
• ذرت، کدو، فلفل و تره را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• روغن را درون تابه‌ای نچسب گرم کرده و با قاشق از مخلوط برداشته و درون روغن آن‌ها را سرخ کنید.
• کوکوی آماده شده را می‌توانید به صورت گرم یا سرد همراه با سس گوجه فرنگی و کاهو میل کنید.


نوشته شده در   دوشنبه 4 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode