ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 20 دي 1389     |     کد : 13885

سالاد نودل چینی

سالادی متفاوت و خوشمزه را از دست ندهید. دستور تهیه این سالاد با نودل، بسیار ساده است.

آشنایی با روش تهیه سالاد نودل چینی 
سالادی متفاوت و خوشمزه را از دست ندهید. دستور تهیه این سالاد با نودل، بسیار ساده است.

مواد لازم:
•مرغ آب پز و خرد شده: یک لیوان
•جعفری خرد شده: یک لیوان
•هویج رنده شده: یک لیوان
•پیاز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
•مایونز: یک چهارم لیوان
•خامه:یک چهارم لیوان
•نودل (رشته چینی): یک بسته

طرز تهیه:
•سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
•در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
•در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم.
توجه: برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو سالاد به مخلوط اضافه شود.


نوشته شده در   دوشنبه 20 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode