ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 15 دي 1389     |     کد : 13676

طرز تهيه فلافل ماهي

ابتدا ماهي ، نخود چرخ شده ، پياز رنده شده ، سير له شده و گشنيز كاملاً ساطوري شده را با هم مخلوط كرد...

مواد لازم براي چهار نفر :
ماهي (فيتو)= 300 گرم
نخود خيس شده= 400 گرم
پودر زيره سبز =1 قاشق مرباخوري
تخم مرغ= 2 عدد
پياز رنده شده= 1 عدد متوسط
سير له شده= 2 حبه
گشنيز خرد شده= 3 قاشق سوپخوري
بكينگ پودر =1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل ، زرد چوبه و روغن= به ميزان لازم

طرز تهيه :
ابتدا ماهي ، نخود چرخ شده ، پياز رنده شده ، سير له شده و گشنيز كاملاً ساطوري شده را با هم مخلوط كرده سپس پودر زيره ، نمك ، بكينگ پودر ، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه كرده و خوب ورز دهيد تا مخلوط شود . سپس از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در روغن فراوان سرخ كنيد . اين غذا را همراه نان باگت ، خيار شور ، كاهو و گوجه فرنگي سرو ميكنند .


نوشته شده در   چهارشنبه 15 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode