ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 11 دي 1389     |     کد : 13477

شربت ترخون؛ معطر و خوش طعم

شربت معطر ترخون را می‌توانید بر روی انواع بستنی و نیز درون چای و آب‌های گازدار بریزید و آن‌ها را به طعم ترخون معطر کنید.

شربت معطر ترخون را می‌توانید بر روی انواع بستنی و نیز درون چای و آب‌های گازدار بریزید و آن‌ها را به طعم ترخون معطر کنید.

مقدار تهیه:‌ 2 پیمانه

مواد لازم:
آب: یک و نیم پیمانه
شکر:‌ یک و نیم پیمانه
ترخون تازه: سه تا چهار شاخه، کمی خرد شود.



طرز تهیه:
• درون قابلمه‌ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط

آن‌ها را جوش بیاورید.
• ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقیقه دیگر آن‌ها را بجوشانید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و درب ظرف را بگذارید و یک ساعت صبر

کنید تا شربت خنک شود.
• با استفاده از یک صافی، ترخون‌ها را از شربت جدا کرده و شربت را درون
ظرف درب‌داری بریزید و درب آن را بگذارید.
• ظرف را می‌توانید درون یخچال تا دو هفته نگه‌داری کنید.


نوشته شده در   شنبه 11 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode