ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 22 آذر 1389     |     کد : 12757

شیرینی شکری

تهیه این شیرینی‌ها را به عهده بچه‌ها بگذارید تا با ذوق و سلیقه خودشان آن‌ها را آماده کنند.

تهیه این شیرینی‌ها را به عهده بچه‌ها بگذارید تا با ذوق و سلیقه خودشان آن‌ها را آماده کنند.

مواد لازم:
برای شیرینی
آرد: 3 پیمانه
شکر:‌ یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
کره نرم شده: ‌یک پیمانه
تخم‌مرغ هم‌زده: یک عدد
خامه: سه قاشق چای‌خوری
وانیل: ‌یک قاشق چای‌خوری
مواد رویه
کره نرم شده: یک سوم پیمانه
شکر: نیم کیلوگرم
شیر: یک چهارم پیمانه
وانیل:‌ یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
• تمام مواد خشک را خوب با هم مخلوط کرده و کره نرم شده را همراه با مابقی مواد به آن‌ها اضافه کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.

• از خمیر بدست آمده، به اندازه یک پرتقال هر دفعه جدا کرده و با وردنه آن‌ را روی سطح آردی پهن کنید. (در این مورد، بهترین حالت، استفاده از دو برابر آرد و یک برابر شکر بر روی سطح صاف است) برای این کار از کاغذ روغنی نیز می‌توانید استفاده کنید و به این طریق هر دو طرف خمیر را آردی و شکری کنید. ضخامت خمیر پهن شده باید کمی بیش از نیم سانتی‌متر باشد.



 

شیرینی شکری

• فرم‌های مورد نظر را به خمیرها بدهید و آن‌ها را با فاصله از هم روی کاغذ مخصوص شیرینی درون فر با حرارت 400 درجه فارنهایت به مدت 8- 5 دقیقه بپزید.

• تمام مواد رویه را با هم مخلوط کرده خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند.

• مخلوط رویه را درون چند کاسه تقسیم کرده و برای داشتن رنگ‌های مختلف، به آن‌‌ها رنگ‌های مجاز خوراکی اضافه کنید.

شیرینی شکری

• برای اینکه گزینه‌های بهتری برای تزیین شیرینی‌ها داشته باشید می‌توانید از قیف کاغذی مخصوص تزیین شیرینی استفاده کنید.

* برای تنوع بیشتر تزئینات، می‌توانید از ترافل‌های ریز رنگی نیز بر روی شیرینی استفاده کنید.

شیرینی شکری

شیرینی شکری

www.simplyrecipe.com


نوشته شده در   دوشنبه 22 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode