ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 10 آذر 1389     |     کد : 12213

تغذیه کروکت فرانسوى

کروکت نوعی کوفته فرانسوی است که می‌توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید و از آن به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

 کروکت نوعی کوفته فرانسوی است که می‌توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید و از آن به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا سر میز اردور استفاده کنید.

مواد لازم:
مرغ: 750 گرم
هویچ متوسط: 2 عدد
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذا خوری
پنیرپیتا: به مقدار لازم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد سوخاری: یک پیمانه
نمک وفلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

* مرغ را پس از شستن خرد می‌کنیم سپس استخوان‌های آن را می‌گیریم و آن را چرخ می‌کنیم نمک وفلفل به آن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا حالت چسپندگی پیدا کند.
* هویچ را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم سپس آن را آب پز می‌کنیم تا نرم شود.
* از مایه مرغ کمی برداشته دستمان را با آب کمی مرطوب می‌کنیم و در کف دست آن را پهن می‌کنیم.
*یک برش هویچ ،جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم و سپس به آن شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل می‌دهیم.
*کروکت را ابتدا در آرد سوخاری سپس در تخم مرغ زده شده می‌زنیم مجددآ در آرد سوخاری می‌زنیم سپس در روغن داغ سرخ می‌کنیم.


نوشته شده در   چهارشنبه 10 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode