ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 7 آذر 1389     |     کد : 12044

املت فنجانی

املت را این بار، درون فنجان‌های گوجه فرنگی تجربه کنید.

 
املت را این بار، درون فنجان‌های گوجه فرنگی تجربه کنید.

مواد لازم:
گوجه‌ فرنگی: چهار عدد
جعفری : ساطوری شده 1/4 پیمانه
پنیر پیتزا: رنده شده: 3/4 پیمانه
تخم‌مرغ: چهار عدد
نمک و فلفل‌ سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه
* فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
* سرگوجه ‌فرنگی‌ها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید.
* تخم درون گوجه ‌فرنگی‌ها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید.
* هر تخم‌مرغ را درون یک گوجه‌فرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید.
* کلاهک گوجه‌ فرنگی‌ها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخم‌مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید.
* املت‌های فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.


نوشته شده در   يکشنبه 7 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode