املت را این بار، درون فنجانهای گوجه فرنگی تجربه کنید.
املت را این بار، درون فنجانهای گوجه فرنگی تجربه کنید.
مواد لازم: گوجه فرنگی: چهار عدد جعفری : ساطوری شده 1/4 پیمانه پنیر پیتزا: رنده شده: 3/4 پیمانه تخممرغ: چهار عدد نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه * فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. * سرگوجه فرنگیها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید. * تخم درون گوجه فرنگیها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. * هر تخممرغ را درون یک گوجهفرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. * کلاهک گوجه فرنگیها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخممرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. * املتهای فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.
|
|
|
|
|
|
نوشته شده
در
يکشنبه 7 آذر 1389
توسط
مدیر پرتال
|
PDF
چاپ
بازگشت
|
|
|