ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 17 آبان 1389     |     کد : 11149

تغذیه دسر مرکبات با عسل و نعنا

بهترین نوع گریپ‌فروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.

بهترین نوع گریپ‌فروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.
زمان تهیه: 10 دقیقه

مواد لازم:
گریپ فروت: یک عدد
پرتقال: یک عدد
عسل: یک قاشق سوپ‌خوری
نعنا: چند شاخه کوچک

طرز تهیه:
• ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آن‌‌ها را جدا کنید.
• پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقه‌های باریک، برش دهید.
• حلقه‌های بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آن‌ها عسل بریزید و با شاخه‌های نعنا آن‌ها را تزیین کنید.


نوشته شده در   دوشنبه 17 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode