ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۴:۴ مانده تا اذان ظهر   
۰۳:۵۹:۳۲اذان صبح
۰۵:۳۵:۳۹طلوع خورشید
۱۲:۲۳:۱۶اذان ظهر
۱۹:۰۹:۵۷غروب خورشید
۱۹:۳۰:۱۷اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵     |     کد : ۱۱۰۹۱۲

پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج

پاستایی به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد.

پاستایی به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد. پیشنهاد می کنیم در خانه یک بار آن را درست کنید.

مواد لازم:


        ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
        ۷۵۰ گرم سینه مرغ
        نصف یک عدد پیاز سفید
        نمک و فلفل سیاه
        ۲ پیمانه قارچ
        ۳ حبه سیر رنده شده
        ۱ قاشق چایخوری آویشن
        ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
        ۴ پیمانه آب مرغ
        ۱ پیمانه خامه چرب
        ۵۰۰ گرم پاستای پاپیونی (فارفاله)
        ۱۵۰ گرم اسفناج
        ۱ پیمانه پارمسان

 
پاستای مرغ و قارچ

طرز تهیه:


۱-دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. سینه های مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

۲- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون تابه ریخته و پس از اینکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سبک شود.

۳- قارچ و سیر را درون قابلمه بریزید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.

۴- آب مرغ و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم بجوشند.

۵-در این مرحله باید فارفاله را بیفزائید.

۶-تا زمانی که پاستا نرم شود آنها را روی حرارت بپزید. در این مرحله اسفناج و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید که سس به طور کامل به خرد مواد برود.

۷-در آخر پارمسان افزوده و پاستا را سرو کنید.


نوشته شده در   پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...