ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 29 دي 1395     |     کد : 110358

املت شاک شوکا؛ غذای تونسی

اگر عاشق غذاهای تند و فلفلی هستید، این املت را از دست ندهید.


اگر عاشق غذاهای تند و فلفلی هستید، این املت را از دست ندهید.

    مواد لازم:

یک عدد چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخمه

نصف یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده

۴ حبه سیر له شده

یک عدد پیاز خرد شده

یک قاشق جاي‌خوري پودر زیره سبز یا سیاه

روغن زیتون

تخم گشنیز سابیده نصف قاشق چاي‌خوري

نمک و فلفل قدری

گوجه فرنگی ۵ عدد پوره شده

در صورت تمایل کمی رب گوجه

نصف پیمانه آب

تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد

پنیر سفید ( فتا ) خرد شده ۱۵۰ گرم

گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده کمی برای تزیین


    طرز تهیه:

۱-گوجه فرنگی‌ها را پوره کنید تا له شوند . روغن یا کره را گرم کنید و پیاز و فلفل‌ها را اضافه کنید و در ماهی‌تابه را بگذارید تا روی حرارت نرم شوند.

هراز گاهی هم بزنید تا حرارت به همه جاي آن‌ها برسد .

۲-سیر و زیره و گشنیز و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند و همگی باهم بپزند.

رب و آب و گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید.

بگذارید تا گوجه‌ها کاملا نرم شوند و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود.

چند جای وسط خوراک را گود کنید و داخل گودی‌ها تخم مرغ‌ها را بشکنید تا سفیده‌ها بسته شوند‌.

۳-مراقب باشيد زرده ها خیلی سفت نشوند.

حالا تکه‌های پنیر و سبزی خرد شده را اضافه کنید.

پس از مخلوط شدن در بشقاب مورد نظر کشیده و با نان تازه سرو کنید.

    نکته:


۱-دقت کنید اگر آب خوراک کشیده نشود هنگام سرو کردن کنار بشقاب آب جمع خواهد شد.

۲-در صورت تمایل می‌توان از کره به جای روغن زیتون استفاده کرد.

می‌توان فلفل دلمه را هم حذف کرد .


نوشته شده در   چهارشنبه 29 دي 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode