اگر عاشق غذاهای تند و فلفلی هستید، این املت را از دست ندهید.
مواد لازم:
یک عدد چیلی یا فلفل قرمز خرد شده بدون تخمه
نصف یک عدد فلفل دلمهای سبز خرد شده
۴ حبه سیر له شده
یک عدد پیاز خرد شده
یک قاشق جايخوري پودر زیره سبز یا سیاه
روغن زیتون
تخم گشنیز سابیده نصف قاشق چايخوري
نمک و فلفل قدری
گوجه فرنگی ۵ عدد پوره شده
در صورت تمایل کمی رب گوجه
نصف پیمانه آب
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
پنیر سفید ( فتا ) خرد شده ۱۵۰ گرم
گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز خرد شده کمی برای تزیین
طرز تهیه:
۱-گوجه فرنگیها را پوره کنید تا له شوند . روغن یا کره را گرم کنید و پیاز و فلفلها را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا روی حرارت نرم شوند.
هراز گاهی هم بزنید تا حرارت به همه جاي آنها برسد .
۲-سیر و زیره و گشنیز و جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند و همگی باهم بپزند.
رب و آب و گوجه فرنگیها را اضافه کنید.
بگذارید تا گوجهها کاملا نرم شوند و آب خوراک کاملا کشیده و غلیظ شود.
چند جای وسط خوراک را گود کنید و داخل گودیها تخم مرغها را بشکنید تا سفیدهها بسته شوند.
۳-مراقب باشيد زرده ها خیلی سفت نشوند.
حالا تکههای پنیر و سبزی خرد شده را اضافه کنید.
پس از مخلوط شدن در بشقاب مورد نظر کشیده و با نان تازه سرو کنید.
نکته:
۱-دقت کنید اگر آب خوراک کشیده نشود هنگام سرو کردن کنار بشقاب آب جمع خواهد شد.
۲-در صورت تمایل میتوان از کره به جای روغن زیتون استفاده کرد.
میتوان فلفل دلمه را هم حذف کرد .