ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 9 آبان 1389     |     کد : 10907

ترشی لبو به شکل گل و ستاره

حالا که بحث ترشی داغ است و طرفدار هم دارد، تهیه این ترشی هم بد نیست. درضمن درست کردنش هم آسان است.

حالا که بحث ترشی داغ است و طرفدار هم دارد، تهیه این ترشی هم بد نیست. درضمن درست کردنش هم آسان است.

مواد لازم:
لبو: یک کیلو
سرکه سفید: به میزان لازم
نمک: کمی

طرز تهیه :
می‌شود همین طوری لبوها رو خرد کرد و توی سرکه ریخت. ولی شاید بهتر باشد به خاطر رنگ و روی لبو، کمی به آن شکل دهیم.
ابتدا لبوها را پوست می‌کنیم و توی قابلمه می‌اندازیم. رویش سه چهار لیوان آب می‌ریزیم و می‌گذاریم روی حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزد . توی این مدت یک ساعت که لبو می‌پزد،کم کم رنگ پس می‌دهد و آب خوشرنگی از آن به جا می‌ماند.
لبوها را از آب درمی‌آوریم و می‌گذاریم کمی آبش برود. بعد آنها را ورقه ورقه می‌کنیم و شکل می‌دهیم.
لبوها را توی شیشه ریخته و رویش سرکه می‌ریزیم . کمی هم نمک به آن اضافه می‌کنیم. اگر سرکه خالی روی لبوها باشد، خیلی تیز می‌شود و فقط به درد تزئین می‌خورد. برای همین بهتر است مقداری هم از آب خوشرنگ لبوها را رویش بریزیم. نمک را هم به آن اضافه می‌کنیم و درش را محکم می‌بندیم. توی یخچال می‌‌گذاریم و بعد از یک هفته، ترشی آماده است.
شما می‌توانید از این شکل‌های زیبا، برای تزئین انواع سالاد و غذاها استفاده کنید.

نکته :
در جریان قالب زدن لبوها، مقداری زوائد به جا می‌ماند. می‌شود آنها را هم جداگانه توی شیشه ریخت و ترشی کرد.


نوشته شده در   يکشنبه 9 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode