ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 8 آبان 1389     |     کد : 10870

کوفته تبریزی سر بره

جوجه را با مقداری آب و نمک، فلفل و یک عدد پیاز، هویج و کرفس می پزیم.گوشت چرخ کرده را دوباره به همراه 2 عدد پیاز رنده شده چرخ می کنیم و لپه را با کمی نمک و آب پخته و از صافی رد می کنیم. سیب زمینی را هم پخته و رنده می کنیم و برنج را هم آبکش می کنیم.

مواد لازم
گوشت چرخ کرده 1 کیلو
جوجه 1 عدد
هویج 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
کرفس 2 ساقه
کشمش 2/1 پیمانه
پیاز متوسط 5 عدد
تره و مرزه 500 گرم
لپه 1 و 2/1 پیمانه
زرشک 2/1 پیمانه
آلو 6 عدد خیس کرده
آرد گندم 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 3/1 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد
نمک و فلفل مقداری
مغز گردو 3/1 پیمانه
روغن مقداری 

طرز تهیه
جوجه را با مقداری آب و نمک، فلفل و یک عدد پیاز، هویج و کرفس می پزیم.گوشت چرخ کرده را دوباره به همراه 2 عدد پیاز رنده شده چرخ می کنیم و لپه را با کمی نمک و آب پخته و از صافی رد می کنیم. سیب زمینی را هم پخته و رنده می کنیم و برنج را هم آبکش می کنیم.
لپه پخته را پرخکرده با سیب زمینی و گوشت مخلوط کرده و در دستگاه میکسر به مدت 10 دقیقه مخلوط می کنیم و یا 15 دقیقه بادست خوب ورز می دهیم تا مواد یکدست و لطیف شود.
سبزی که خوب پاک کرده و خرد کرده و روی حرارت کمی تفت داده ایم را به مواد بالا اضافه می کنیم. سه عدد تخم مرغ را هم اضافه می کنیم (یکی از تخم مرغها را پخته و کامل نگه می داریم) و مواد را 15 دقیقه خوب ورز می دهیم.
نیمی از مواد را روی پارچه توری در داخل سینی پهن می کنیم و مرغ را داخل آن می گذاریم و یک دانه تخم مرغ کامل را درون مرغ قرار داده به همراه یک عدد پیاز سرخ شده، زرشک، گردو و کشمش و آلو، سپس باقی مواد کوفته را روی جوجه می ریزیم و به طوریکه جوجه درون این مواد ناپدید شود و فقط سرد و پای جوجه به عنوان شاخ گوسفند بیرون بماند و سپس پارچه توری را کامل روی کوفته قرار می دهیم.
آرد را در کمی روغن تفت می دهیم و همراه با پیاز داغ در قابلمه بزرگی که گنجایش کوفته را داشته باشد می ریزیم و رب گوجه را هم اضافه کرده و سس درست می کنیم. نصف قابلمه را که کوفته در آن جا می گیرد آب می ریزیم و زمانی که آب به جوش آمد کوفته را داخل آن قرار می دهیم تا بپزد. مرتب آب را به بالای کوفته هم می ریزیم تا کوفته سفت شود و هر چند وقت یکبار تنظیف یا همان پارچه حاوی کوفته را بلند کرده و دوباره سر جای خود می گذاریم تا کوفته ته نگیرد.
پس از حدود 2 ساعت پخت با حرارت ملایم و تکرار موارد بالا کوفته پخته شده را به کمک کفگیر بزرگ و دست از قابلمه بیرون آورده و در ظرف مورد نظر به صورتی که در تصویر می بینید تزیین می کنیم.


نوشته شده در   شنبه 8 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode