با ترشی کلم قرمز و بادنجان، سفره خود را رنگینتر و غذایتان را خوشطعمتر میل کنید.
مواد لازم:
بادنجان یک کیلوگرم
کلم قرمز 750 گرم
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل تند خرد شده نصف پیمانه
سیر خرد شده نصف پیمانه
سرکه به میزان لازم
ترشی کلم قرمز و بادنجان
طرز آماده سازی
بادنجانها را به صورت مکعبی خرد میکنیم، سرکه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
پس از جوش آمدن، بادنجانها را در سرکه ریخته و 10 دقیقه میجوشانیم.
حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه میریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.