ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۱۵ مانده تا طلوع خورشید   
۰۳:۵۹:۳۲اذان صبح
۰۵:۳۵:۳۹طلوع خورشید
۱۲:۲۳:۱۶اذان ظهر
۱۹:۰۹:۵۷غروب خورشید
۱۹:۳۰:۱۷اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۵     |     کد : ۱۰۲۲۴۶

باقلا فسنجان - غذای محلی گیلان

باقلا فسنجان از غذاهای محلی استان گیلان است.


باقلا فسنجان از غذاهای محلی استان گیلان است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده‌سازی: يك ساعت

مدت زمان انتظار: يك ساعت

    مواد لازم

لوبیا چیتی يك پیمانه

گردو ۱۵۰ گرم

پیاز ۳ قاشق غذاخوری (سرخ کرده)

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

گلپر به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه

۱- ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.

۲- گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.

۳- نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.

۴- بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.

باقلا فسنجان

    نکات


• غلظت غذا دلخواه می‌باشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.

• این غذا را هم با کته و هم با نان می‌توانید سرو کنید.

• حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.


نوشته شده در   دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۵  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...