باقلا فسنجان از غذاهای محلی استان گیلان است.
مناسب برای: ۴ نفر
زمان آمادهسازی: يك ساعت
مدت زمان انتظار: يك ساعت
مواد لازم
لوبیا چیتی يك پیمانه
گردو ۱۵۰ گرم
پیاز ۳ قاشق غذاخوری (سرخ کرده)
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.
۲- گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.
۳- نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.
۴- بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.
باقلا فسنجان
نکات
• غلظت غذا دلخواه میباشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.
• این غذا را هم با کته و هم با نان میتوانید سرو کنید.
• حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت ۲ بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.