مواد لازم :
- کره : ۱ قاشق غذاحوری
- سینه مرغ خرد شده : ۱۰۰ گرم
- پاستای سبزیجات : ۲۷۵ گرم
- پنیر کم چرب و کم نمک : ۲۰۰ گرم
- پودر مخمر : نصف قاشق غذاخوری
- دانه یا سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل : به میزان لازم
- روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پاستای مرغ و خردل :
۱. در یک ماهیتابه روغن و کره را حرارت دهید و به آن مرغ های خرد شده را اضافه نمایید و تفت دهید تا طلایی شوند .
۲. در فاصله سرخ شدن مرغ ها در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس پاستا ها را در آن ریخته تا نرم شوند . برای تهیه سس پنیر و مخمر و خردل را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب در یک شیرجوش با حرارت کم مخلوط نمایید .
۳. این کار را به صورت یکنواخت و به مدت سه دقیقه انجام دهید . پاستاهای جوشیده شده را آبکش نموده و مقداری روغن زیتون به آن ها اضافه نمایید .
۴. در ظرف مخصوص سرو بریزید و سس را به همراه مرغ های پخته شده به آن اضافه نمایید . به آرامی مخلوط نموده و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه سس به خورد پاستا برود و بعد پاستای مرغ و خردل را می توانید میل نمایید .