در این مطلب با طرز تهیه اسلایسهای سیب کاراملی آشنا میشوید.
مواد لازم:
آرد الک شده: ۲ فنجان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چايخوري
نمک: نصف قاشق چايخوري
پودر دارچین: نصف قاشق چايخوري
کره ذوب شده: نصف فنجان
شکر قهوهای: يك فنجان
شکر سفید: يك فنجان
تخم مرغ:۲ عدد
عصاره وانیل: ۲ قاشق چايخوري
سیب ریز خرد شده: يك فنجان
گردوی ریز خرد شده: يك فنجان
شکر سفید: یک چهارم فنجان
پودر دارچین: يك قاشق غذاخوري به علاوه يك قاشق چايخوري
اسلایس سیب کاراملی
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک سینی ۲۳ * ۳۳ سانتی را چرب کرده کناری بگذارید .
آرد ، بکینگ پودر ، نمک و نصف ق چ دارچین را مخلوط نموده الک کرده کناری بگذارید .
کره ذوب شده ، شکر قهوهای و ۱ فنجان شکر سفید را با قاشق چوبی کاملا مخلوط نمایید . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود سپس مخلوط آرد را اضافه کرده یکدست که شد سیب و گردو را اضافه کنید .
مخلوط آماده شده را در سینی ریخته صاف کنید .
باقیمانده شکر و دارچین را مخلوط نموده روی آنها بپاشید و به مدت ۳۵ - ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر با دست کمی وسط بارها را فشار دادید و به حالت اولیه برگشت میتوانید از فر خارجشان کنید و بعد از این که کاملا خنک شدند برش بزنید .
مواد لازم برای سس کارامل
شکر قهوهای: نصف فنجان معادل ۸۸ گرم
شیر: ۲ قاشق غذاخوري
کره: ۴ قاشق غذاخوري معادل ۵۶ گرم
تمام مواد سس کارامل را با هم مخلوط نموده روی حرارت هم بزنید تا به جوش آید مراقب باشید مواد ته نگیرند و نسوزند . کارامل را با هم زدن مدام حدود ۵ دقیقه بجوشانید سپس شعله را خاموش کنید . و با قاشف روی بارهای سیب که سرد شدهاند ریخته اجازه دهید خودش را بگیرد . بهتر است قبل از برش بارهای سیب سس کارامل را رویش بریزید البته این کار کاملا به دلخواه شما بستگی دارد و میتوانید کارامل را استفاده نکنید .