دستور تهیه شیرینی مارمالادی راحت بوده و برای ایام نوروز قابل استفاده است.
مواد لازم:
کره نرم و خرد شده: ۱۸۵ گرم
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
شکر: ۱۶۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر بادام: ۶۰ گرم یا نصف پیمانه
آرد: ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو: ۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش: يك قاشق چایخوری
شرینی مارمالادی
طرز تهیه :
1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. کره، وانیل، شکر و زردهها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتیمتر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).
4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینیها ایجاد کنید.
5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفرهها را پر کنید.
6. شیرینیها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.