ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 10 فروردين 1399
يکشنبه 10 فروردين 1399
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
 خواص گياهان وميوه ها
کلمه کلیدی
جستجو

پژوهشگران آلمانی:

مصرف بیش از اندازه نمک، سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند

پژوهشگران آلمانی در بررسی جدید خود دریافتند که مصرف بیش از اندازه نمک می‌تواند به کاهش توانایی سیستم ایمنی منجر شود.
شنبه 9 فروردين 1399

روشی برای ارسال مستقیم زردچوبه به خون!

اگر غذاهای ادویه دار را دوست دارید، احتمالاً از خاصیت ضد التهابی زردچوبه آگاه هستید. دانشمندان اکنون روشی مؤثرتر برای انتقال بیولوژیکی "کورکومین" که ترکیب فعال زردچوبه است،ارائه کرده‌اند.
يکشنبه 18 اسفند 1398

پژوهشگران بررسی کردند

تاثیر دارچین بر چربی خون بیماران دیابتی

نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد مصرف دارچین می‌تواند بر چربی خون بیماران دیابتی تاثیرگذار باشد.
چهارشنبه 30 بهمن 1398

مطالعات نشان می دهد؛

چای سبز به همراه ورزش برای افراد مبتلا به کبدچرب مفید است

بیماری کبدچرب غیرالکلی یک مشکل جدی جهانی است که در حال وخیم ترشدن است.
دوشنبه 28 بهمن 1398

3 خوراکی بسیار مقوی که با روند پیری مبارزه می کنند

خوراکی های مختلفی در جهان وجود دارند که می توانند با روند پیری شما مبارزه کنند اما بین همه این خوراکی ها، 3 خوراکی وجود دارد که بیش از سایر خوراکی ها در روند سلامتی شما نقش دارند.
يکشنبه 27 بهمن 1398

3 ماده غذایی که ملین طبیعی هستند

غذاهایی که ملین طبیعی هستند می توانند به شما در تنظیم وضعیت گوارش و جلوگیری از یبوست کمک کنند و این احتمال را برای شما فراهم کنند که بدون نیاز به استفاده از داروهای شیمیایی سالم تر زندگی کنید.
سه شنبه 24 دي 1398

یافته محققان سوئدی؛

نوشیدن قهوه به دوری از دیابت کمک می کند

محققان در مطالعه ای جدید دریافتند نوشیدن قهوه می تواند به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ کمک کند.
يکشنبه 8 دي 1398

تاثیر فوق‌العاده زنجبیل در کاهش وزن

زنجبیل از جمله گیاهان بسیار مفیدی است که اگر خواص جادویی آن را بدانید حتما آن را در برنامه غذایی خود می‌گنجانید.
سه شنبه 19 آذر 1398

پروتئین سویا؛ خوب یا بد؟

«پروتئین سویا یکی از رایج‌ترین مواد موجود در محصولات غذایی مختلف است. با این وجود بحث‌های بسیاری درباره فواید و خطرات مرتبط با مصرف پروتئین سویا وجود دارد.»
جمعه 8 آذر 1398

مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی سرشار از حبوبات ریسک بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهد

به گفته محققان، رژیم غذایی سرشار از نخود، عدس، لوبیا و سایر حبوبات موجب کاهش خطر بیماری قلبی عروق کرونر، بیماری قلبی عروقی و فشارخون بالا می شود.
پنجشنبه 7 آذر 1398