ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 28 شهريور 1389     |     کد : 9548

چاي و شكلات موجب تشديد استرس مي‌شود

كارشناس اداره بهيود تغذيه وزارت بهداشت گفت: مصرف چاي ، قهوه ، كاكائو و شكلات، نوشيدني‌هاي حاوي جوش شيرين و نوشابه‌هاي كولا موجب تشديد استرس مي‌شود.

 كارشناس اداره بهيود تغذيه وزارت بهداشت گفت: مصرف چاي ، قهوه ، كاكائو و شكلات، نوشيدني‌هاي حاوي جوش شيرين و نوشابه‌هاي كولا موجب تشديد استرس مي‌شود.
پريسا ترابي در گفت و گو با فارس، افزود: يك رژيم غذايي متعادل در حفظ سلامت و كمك به كاهش استرس اهميت زيادي دارد.
وي گفت:برخي غذاها و نوشيدني‌ها تحريكات قوي در بدن ايجاد مي‌كنند و مستقيماً موجب بروز استرس مي‌شوند. اين تحريكات گر چه ممكن است در كوتاه‌مدت لذتبخش باشند ولي در درازمدت مي‌توانند، عوارض نامطلوبي داشته باشند.
كارشناس اداره بهيود تغذيه وزارت بهداشت افزود: برخي از موادغذايي علائم و نشانه‌هاي استرس را بدتر مي‌كنند كه مي‌توان چاي، قهوه، كاكائو و شكلات، نوشيدني‌هاي حاوي جوش شيرين و نوشابه‌هاي كولا اشاره كرد.
ترابي گفت: از ديگر موادغذايي ديگر كه موجب بدتر شدن علائم و نشانه‌هاي استرس مي‌شود مي‌توان غذاهاي آماده و هله هوله‌ها، زرده تخم‌مرغ، كره، پنير، ميگو و گوشت، روغن نارگيل، بادام هندي و ساير مغزها (بادام، پسته، گردو و شكر نام برد.


نوشته شده در   يکشنبه 28 شهريور 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode